Ontdek hieronder voorbeelden van diverse menu’s. Deze voorstellen zijn niet exhaustief.
Aarzel niet om ons meer details te vragen voor de uitvoering van uw evenement.


Menus


  • Als voorgerecht - Brick à brac van gamba’s met milde kruiden, auberginekaviaar, mangochutney
  • Als hoofdgerecht - kleine zeebaarsrug, groffe spinazie, tomaten en botersaus
  • Als dessert - Nougatijs met Safari, frambozencoulis

  • Als voorgerecht - Crumble van foie gras, geroosterde Jonagoldschijfjes, zwarte bessen
  • Als hoofdgerecht - Gegrild kalfshaasje, bearnaisesaus met sinaasappel en whisky
  • Als dessert - King size sushi, mango, passievruchten

  • Als koud voorgerecht - Cubaanse langoestrozet, « coeur de boeuf »-tomaat, gemengde Provençaalse sla
  • Als warm voorgerecht - Bladerdeeg met jakobsschelpen en morielje
  • Als hoofdgerecht - Half gegrilde, half gestoomde tarbot, seizoensgroenten en mousse van gegrilde artisjokken
  • Als dessert - Een verrassingschocoladebol, warme coulis

Themabuffetten


Welkomstdrink

  • Vruchtensappen, assortiment van softdrinks en minerale waters, cava’s, schuimwijnen, champagnes, aangepaste witte en rode wijnen…
  • Assortiment van zakouski’s

Maaltijden

  • Verschillende themabuffetten : Italië, Azië, Oosters, USA, Iberisch, Griek, Belgisch...


U organiseert een evenement ?

Onze traiteurservice maakt deel uit van een groep die u alle benodigde diensten kan aanbieden voor de organisatie van uw privé of professioneel evenement.