Uw evenement ontvangen op prestigieuze plaatsen met de verzekering van een hoogwaardige keuken en service vormen de troeven van Choux de Bruxelles, een groep die gespecialiseerd is in de verstrekking van diensten voor evenementen.

We bieden privépersonen, vakmensen en evenementsorganisatoren een brede waaier diensten aan voor de verwezenlijking van evenementen en banketten : traiteurdienst, verhuur van unieke en exclusieve plaatsen in Brussel, terbeschikkingstelling van bekwaam personeel, cateringmateriaal, decoratie, bloemenversiering... We stellen alles in het werk om een kader en een unieke service aan te bieden in overeenstemming met de omvang en het thema van uw evenement.

Spreek ons over uw project ! Aarzel niet om één van onze commerciële medewerkers aan te spreken of om het onderstaande formulier in te vullen.


Elk evenement is uniek


We bieden u een gevarieerde waaier menu’s en configuraties aan.

Maar aangezien uw evenement uniek is, zult u zeker opgetogen zijn van contact op te nemen met één van onze commerciële afgevaardigden.

Hij zal uw wensen en behoeften kunnen begrijpen om u de formule voor te stellen die van uw evenement dit unieke moment te maken dat u ervan verwacht.De Traiteur "A Propos" maakt deel uit van de groep Choux de Bruxelles die, naast onze traiteurservice, evenementlocaties, diensten, restaurants, gastenkamers enzovoort aanbiedt.