Door twee decennia ervaring in het domein van de catering, van de restauratie en van prestigerecepties is de traiteurservice A Propos vandaag uitgegroeid tot de onvermijdelijke ontwerper van recepties in België.

A Propos is de waarborg van een hoogwaardige service verstrekt door ervaren personeel op de plaats van uw keuze of op de door Choux de Bruxelles voorgestelde prestigieuze evenementplaatsen.

Van een intiem diner tot een grote geïndividualiseerde receptie, van 10 tot 5.000 bestekken, kunnen wij een service op maat volgens uw specifieke voorkeur aanbieden. A Propos richt zich tot allen, van privépersonen tot vakmensen, en biedt gevarieerde, gestandaardiseerde formules of mogelijkheden op uw maat : huwelijken, cocktailparty’s, diners, buffetten, seminaries, banketten enzovoort.

Duizend manieren om gasten te ontvangen...


Ons het « traiteur »-luik van uw evenement toevertrouwen is de zekerheid krijgen van verbaasd te worden, van nieuwe smaken en onuitgegeven concepten te ontdekken. Onze chefs en ons dynamisch team werken samen om u een premium service aan te bieden.

Omdat het onthaal van kapitaal belang is, vormt de kwaliteit van de service het voorwerp van een bijzondere aandacht en van hoge vereiste om zich aan te passen aan elk evenement, de wensen van de gastheer die ons zijn vertrouwen schenkt aan te voelen en de uitdaging aan te gaan om steeds meer smaken, innovatie en vindingrijkheid te bieden.

De verschillende formules die we u aanbieden zijn aangepast aan uw wensen, aan uw aantal gasten, voor uw lunches, diners of recepties.

Ontdek onze uitzonderlijke plaatsen

Meer info...